vineri, 28 august 2009

Masa Critică din august condusă de primarul Braşovului

S-a întâmplat şi minunea asta, angajaţii Primăriei Braşov au ieşit cu şi pe biciclete şi au participat in frunte cu primarul (foto) la plimbarea de sfârşit de lună, zisă şi "Masă critică".
(consilierul de imagine al Primăriei merită... felicitări şi o strângere de mână pt reuşita asta - prime nu se mai dau că e criză)
Cam puţini participanţi totuşi, chiar si primarul zice, în mini -interviul de la final, că ar trebui sa fie de 10 ori mai mulţi biciclişti!!!

Am marcat şi eu evenimentul cu câteva poze parkinsoniene - din păcate am ajuns cu puţin înaintea startului şi am ratat începutul întâlnirii, au fost însă cateva televiziuni si ziare aşa că nu-i grav ;) :


Angajatii primariei poartă cele căteva veste cu "Stafeta Ciclista" care provin de la intalnirea cu "Stafeta ciclista Rotary" de săptămâna trecută

Interviu de primă impresie


După o tură de onoare prin oraş, primarul a mai dat un mini interviu apoi şi-a luat rămas bun promiţând că vor fi prezenţi şi la plimbările din lunile viitoare.



  • la inceput e intrebat despre reacţia şoferilor la vederea masei de biciclişti
  • n-am înţeles ce vor face "mai târziu când o să ne ardă la buzunar benzina, maşina, parcările..."



Alte poze:

Înainte de plecare:


La semafor la "Patria":


Despărţirea de primărie:



Si apoi masa de biciclişti şi-a văzut de plimbare, iar eu cu mândra mea am încălecat câte o şa şi ne-am văzut de altă masă... aia de seară că ne aplauda stomacul de foame.


Spre Piaţa Sfatului:



So, la plimbarea viitoare ar trebui să venim fiecare cu încă 10 prieteni bicicloşi ca să ieşim cum trebuie la numărătoare :)

[LE:]
Alte poze in galeria foto de la TEX:

3 comentarii:

  1. Salut!
    Poti pune pozele de la masa critica pe un site de filehosting sau sa mi le trimiti pe mail (raresmihaipopa@gmail.com)? Incerc sa adun pozele de la evenimentul de vineri.
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur, dar maine seara cel mai probabil, sa ajung pe calcu meu intai...

    RăspundețiȘtergere
  3. Alte poze in galeria foto de la TEX: http://www.mytex.ro/comunitare/brasov-galerie-foto-masa-critica-august-2009_227727.php

    RăspundețiȘtergere

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Recomandations

În continuare puteţi găsi câteva articole care mi-au atras atenţia /
Hereafter you may find some articles that caught my attention: