joi, 9 iulie 2009

Gluma zilei: 'Papa vrea Guvern Mondial'

uau! ce ştire! vaai, ce noutate! ... ne-maaai-puoomeniiiiit, audi a seis?! "Papa vrea Guvern Mondial"!
Cam aşa ne zice Suveranul Pontif undeva prin cele 150 de pagini din enciclica "Caritas in Veritate" şi asta e ştirea zilei, eu am aflat-o de aici dar bine'nţeles că duduie netul de ea.

Toată lumea e in extaz, ovaţionează şi cade pe spate că... doar vine de la Papă. Altfel era teoria conspiraţiei şi intra in aceeaşi cratiţă cu new world order, iluminati, francmasoni, bilderberg, codex alimentarius, samd.

Câteva citate mai interesante din "Caritas in Veritate"care bântuie si ele pe net:
Pentru gestionarea economiei mondiale, pentru asanarea economiilor lovite de criza, pentru prevenirea agravarii crizei si a adancirii dezechilibrelor, este urgenta infiintarea unei reale Autoritati politice mondiale.
De fapt o să ii citez si eu pe cei din ziua că tot e la modă:
In opinia Suveranului Pontif, aceasta entitate, care ar constitui "un grad superior de organizatie la scara internationala, pentru gestionarea globalizarii", ar trebui "sa procedeze la o dezirabila dezarmare integrala, la asigurarea securitatii alimentare, la protejarea mediului si la reglarea fluxurilor migratorii". Totodata, enciclica papala, devenita o traditie in Biserica Catolica de peste un secol, solicita construirea unei ordini sociale care sa se conformeze ordinii morale, "interconectarii dintre sferele morale si sociale, legaturii dintre sferele civile, economice si politice, asa cum se prevede in Carta Natiunilor Unite". Autoritatea "trebuie sa fie subordonata realizarii binelui comun", "sa fie recunoscuta de toata lumea si sa se bucure de putere efectiva pentru a fi in masura sa ofere fiecaruia securitate, respect, justitie si drepturi", se mai spune in text.
Şi uite aşa ne mai apropiem cu un pas de sfârşitul excursiei ...

Un comentariu:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Recomandations

În continuare puteţi găsi câteva articole care mi-au atras atenţia /
Hereafter you may find some articles that caught my attention: