vineri, 17 iulie 2009

Miercuri 22 iulie, eclipsă totală de soare

[22/07/2009 ]
UPDATE - and there it is:





[17/07/2009 ]
Este totodata un important fenomen astronomic pt acest an dar şi cea mai lungă eclipsă de Soare din secolul XXI, atingând 6 minute şi 39 de secunde în punctul maxim. Din fericire (sâc) nu se poate vedea de pe teritoriul României, la noi fiind un pic cam 3 dimineţa, may be next time in 2027 şi în 2045.




Fenomen deosebit, cu puternice implicaţii subtile pt unii sau total nesemnificativ pt altii... dar nu asta mă roade pe mine acum.
Au trecut 45 de minute de cand am avut un atac masochist sa ascult/văd newz-ul primit de la protevisti pe tema celei mai apropiate eclipse de soare cu... Neeeeeti Sandu! Video chat adicătelea.

pfff, mi-e tot mai greu să o ascult, mă doare mintea! in fiecare secundă ma forţez să nu inchid playerul.
Ştiu că sunt foarte multi care agrează personajul, eu chiar nu pot să înţeleg ce găseşte lumea in previziunile acestei doamne. Ah da , mi-am amintit: "zice de bine, in comparaţie cu Urania care zice de rău". Ete na! baga frate capul in nisip ca sa nu mai auzi de rău! Si îl scoti când "se zice dă bine" Apropo, nimeni nu ar fi vazut, sau extrem de rar s-a vazut un struţ cu capul in nisip dar fiţi voi primi care faceti asta :).

Departe de mine să o jignesc, toată stima că se chinuie de ataţia ani într-un domeniu atât de vast şi interesant, dar părerea mea după felul cum le zice, este că a rămas la acelasi nivel cu un elev care invaţă ad-literam materia de examen apoi recită ceea ce a invaţat şi mai face nişte deducţii logice să nu spună că degeaba are cap...
Aiaiai, urechile mele! ce show de prost gust, ce dialoguri ... :( aerul ăsta comercial distruge şi puţinele buline albe pe care le-aş fi putut da.
Mă uit si la comentariile de pe site, unu mai stupid, unul mai deştept, unul mai cretin... ca altul, Adică dacă pt unii si notiunea de Dumnezeu e stupidă cum ar putea astrele avea vreo legatură cu ei?! tuamne fereeeşte de aşa ceva! .
Duhneşte de ignoranţă de la prelungirile inutile ale degetelor care tastează tâmpenii în neştire la adăpostul moniotului.


Pt iubitori şi masochişti dar si pt cei interesati de subiect, pun videoul cu Eclispsa din 22 Iulie (din păcate porneste automat videoul)




Mai pe la sfârsit e şi surpriza emisiunii... analiza palmei stângi a lui Maicăl Giacsăn care de fapt pare dreapta dar totuşi e stânga din cauză că meseriaşul care a făcut prelucrarea nu a fost in stare sa mai dea un 'flip horizontally' să imprime imaginea corect dacă chiar nu era in stare să facă prelucrarea pe original.
Uuu ce bine că s-a terminat.

Intre timp mi-am dres urechile cu Urania multumită celor care administrează şi postează pe acest site. Nu are rost să îi fac eu reclamă, dacă o ascultă doar nişte urechi fără creer intre ele tot degeaba ar fi, pt restul ajung linkurile de mai sus ;)

NB:
pt cei cărora nu vi se potrivesc horoscoapele generale, aflati-vă ascendentul şi daca aveti peste 18-22 de ani ascultaţi/citiţi şi acolo ;)

2 comentarii:

  1. Asculti/privesti profm/protv si apoi te plangi?!?!?!

    Am incetat de mult sa mai fiu botanistul unui prost de tembeliziune de cea mai joata speta... un post care prin "lejeritatea" emisiunilor (filme, stiri, divertisment) se balaceste in aceeasi troaca cu laturi cu zeroteve-ul prostimii. :D

    Bai, io inca ma mai bucur ca am prins eclipsa aia din 99(?!). SUPERB FENOMEN!!!

    RăspundețiȘtergere

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Recomandations

În continuare puteţi găsi câteva articole care mi-au atras atenţia /
Hereafter you may find some articles that caught my attention: